Häng med oss till Mallis!!
Oct
12
to Oct 19

Häng med oss till Mallis!!

Följ med oss till Mallis!
Holistic week - med yoga, träning, mat och härlig bergstur!

En vecka som bara handlar om dig! Med pepp, skratt, rolig träning, god- och hälsosam mat, inspirerande föreläsningar och gemenskap gör vi det till en oförglömlig vecka. Passar lika bra för dig som vill komma igång med träning och nya goda vanor som för dig som redan är igång och vill fylla på kontot med ny träningsinspiration, kunskap och energi. Välkommen!

 Läs mer här:

View Event →

Mat- vandrings & yogaweekend i Åre
Aug
29
to Sep 1

Mat- vandrings & yogaweekend i Åre

Vi inleder hösten och vardagen med en härlig weekend till Åre. En helg bara för dig med hälsosam och god mat, yoga, vandring och inspirerande föreläsningar.  Resan arrangeras ihop med Åre Holiday Club, Ica och Apotek hjärtat och vi hoppas att du vill följa med!

View Event →
Mat, yoga och träningsweekend på Svartsö
Sep
21
to Sep 23

Mat, yoga och träningsweekend på Svartsö

  • Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem (map)
  • Google Calendar ICS

Häng med oss på mat, yoga och träningsweekend till vackra Svartsö i Stockholms skärgård i höst! En helg fylld av god mat, rolig träning, härlig yoga och inspiration. Starta hösten på bästa sätt tillsammans med oss och njut av en helg som bara handlar om dig!

Beskrivning

Du tar båten från Strömkajen i Stockholm efter jobbet på fredag och anländer lugnet och naturen på Svartsö på seneftermiddagen. Du bjuds på välkomstsmoothie och ett skönt yogapass för att skaka av dig jobbveckan. Sitt sen ner och njut gemensam middag ihop med oss.

Vi bor i dubbelrum på fina Svartsö hotell och vandrarhem där en goodiebag väntar på kudden.

Lördag morgon väcker vi kroppen med en promenad eller lugn morgonjogg innan vi landar på yogamatten och låter Anci väcka kroppen på bästa sätt. Vi äter frukostbuffe och sen fortsätter dagen med träningspass ute och inne, yoga, lunch, mellanmål och vi avslutar dagen med lugn yinyoga och trevlig middag ihop. Söndag morgon börjar vi på samma härliga sätt som lördagen med en morgontur ute, yoga och frukostbuffé. Vi rundar av vid lunch på söndagen då båten tar oss tillbaka till fastlandet.

Helgen inkluderar:

  • En tre-rätters, och en två-rätters middag inkl. dryck, två luncher, två frukostbufféer, mellanmål och snacks.
  • Två nätters övernattning med del i dubbelrum*
  • Ett fullspäckat program av träning och yoga där du själv väljer hur mycket du vill delta på.
  • Goodiebag och yogamatta att ta med hem
  • Träningsupplägg och veckomenyer för att lättare kunna fortsätta Svartsö-känslan även på hemmaplan.

* Alla rum har två sängar, toalett och handfat. Hälften av rummen har även egen dusch, övriga delar på gemensamma duschar. Sänglinne, handduk och städning ingår. Först till kvarn på rummen med dusch!  Enkelrumstillägg på 1200:- 

Resan ut till Svartsö tillkommer, du bokar själv din biljett på Waxholmbolaget

Mer om fina Svartsö hittar du här. 

Pris: 3900:-

Anmälan: Fyll i Anmälningsblanketten (du hittar den längst ner på sidan). Du betalar genom att sätta in pengar på BG 496-5703, du har en säkrad plats först när vi har din betalning. Antalet platser är begränsat, så först till kvarn. 

Tveka inte att höra av dig om du har några som helst funderingar!
(yowillcamp@gmail.com eller 0739858061 där Caroline svarar) 

Hoppas att vi ses!

Johanna och Caroline, Dietistens val

Sofia, Oscar och Anci

Ps. Deltagande under helgen sker på egen risk. Vi sparar endast dina uppgifter med nödvändig information för att kunna genomföra helgen på ett fint, och säkert sätt. Därefter kasseras de.

 

Preliminärt program

Fredag:
18.10-19.10 Ankomst Svartsö beroende på resväg*  
18.10-22.00 Incheck, välkomstdryck, lugn träning/yoga och gemensam två-rätters middag.

*Alternativ 1
17.50 Från Åsättrabrygga (med Waxholmsbolaget),  ankommer Norra Svartsö kl. 18.10. Härifrån 2 minuters promenad till hotellet. Buss till Åsättra brygga avgår från Danderyds sjukhus kl. 16.15 (Buss 626 Mot Linanäs, Hållplatsläge O) (denna resa bokar du själv)

*Alternativ2
17.30 från Strandvägen kajplats 14 (med Cinderella)  ankommer Skälvik på Svartsö 19.10 (härifrån är det 2km promenad till Hotellet, vi möter upp och kör ditt bagage) Denna båt går även från Waxholm kl. 18.20. (denna resa bokar du själv)

Lördag:
07.30 Morgonjogg/promenad
08.00 Morgonyoga
Från 8.00 Frukost
10.30 Soma Move
11.30 Cirkelfys
12.30 Lunch och återhämtning
14.30 Yoga
15.30 Mellanmål och mingel
16.30 Löpning/jogg/promenad
17.30 Yinyoga och avslappning
19.00 Gemensam tre-rätters middag
20.30 Föreläsning med Caroline och Johanna


Söndag:
07.30 Morgonjogg/promenad
08.00 Morgonyoga
Från 8.00 Frukost
10.30 Core
11.45 Enklare lunch/lunchpicknick till båtresan
12.50 Båt avgår från Svartsö Norra (Waxholmsbolaget) ankommer Strömkajen 15.15 Denna båt stannar även i Stensvik föranslutande buss till Åsättra brygga, framme kl. 14.03. (denna resa bokar du själv).

 

 

Om oss ledare:

 

Caroline och Johanna

Är dietisterna och matinspiratörerna bakom konceptet ”Dietistens val”. De hittas säkrast i köket och säger själva att för oss handlar hälsa om spännande smaker, rena råvaror och en hållbar hälsa. De brinner för att inspirera till hälsosamma val och goda recept för att göra det enkelt att välja hälsosamt i vardagen. Caroline och Johanna kommer att laga och bjuda sin mat under helgen och kommer även hålla en föreläsning under lördag kväll. De älskar att prata mat, så passa på att ställ alla tänkbara frågor om mat och hälsa!

Anci Näslund

Är holistisk tränare och yogalärare och brinner för att sprida rörelse ur ett holistiskt synsätt. Om vi skippar prestation och tänker rörelse istället för träning händer något inom oss säger Anci. Hon driver företaget Holistic Mind med intentionen att inspirera till rörelse och stillhet, ge en känsla av att man duger som den man är. Bli medveten om den kraft vi ALLA besitter och rikta den kraften mot det som är viktigt i livet.

Ancis motto är: Din kropp är ditt Tempel, vårda med respekt och ödmjukhet och fyll insidan med goda tankar om dig själv och andra. Anci älskar att möta människor och se dem utvecklas.

Sofia Kallner

Det var på den där lindy hop-workshopen på Danskompaniet i Stockholm i slutet av 90-talet som Sofia hittade ”hem”. Det var där det började…lindy hop blev hip hop, ragga, afro, house, stepp – allt som svänger! Dansen kom att bli en passion, en uttrycksform, ett livsviktigt andrum för Sofia. Till en början extraknäckte hon som dansare och danspedagog vid sidan av studierna, men efter ett par år växte intresset för att ”lära sig träning” på allvar och hon utbildade sig till personlig tränare och gruppträningsinstruktör. 
Idag jobbar Sofia som fotograf och grafisk formgivare samt att hon håller klasser i Soma move på diverse gym runtom i Stockholm.

Oscar Karlsson

Oscar växte upp i Umeå och spenderade större delen av sin uppväxt med att klättra på hus och göra volter i försök att imponera på alla som stannade och tittade. Detta uppmärksamhetsbehov ledde 2007 till en flytt till Stockholm efter att ha antagits till Dans- och cirkushögskolan. Efter tre års studier och träning i discipliner som akrobatik, handstående, jonglering och dans tog han examen 2010. Under skoltiden startade Oscar tillsammans med tre vänner cirkusgruppen Balagans som vann världens största nycirkusfestival Cirque de Demain i Paris 2011. Sedan dess har han rest jorden runt och jobbat för några av världens största cirkusar.

Träning är en del av vardagen och upptar en stor del av tiden för en cirkusartist som Oscar. I dag pendlar han mellan Stockholm och Barcelona och tränar inte bara sig själv, utan hjälper också andra som vill komma i form och lära sig någonting utöver det vanliga.

 

Anmälan

Namn *
Namn
View Event →
Vegansk matlagningskurs
May
2
9:30 AM09:30

Vegansk matlagningskurs

I samarbete med ICA Kvantum Munkebäck arrangerar vi en vegans matlagningskurs, med gemensam middag på fina Matvinden såklart! Anmälan öppnar inom kort. Håll utkik!

Vegansk mat är hetare än någonsin och allt fler hakar på den helgröna trenden. Men vad är det egentligen för skillnad på att vara vegan och vegetarian? Och vilka orsaker finns det för att helt utesluta animaliska produkter i kosten? Under kvällen går vi igenom grunderna i vegansk matlagning och lär ut vad du ska tänka på för att lyckas med maten. Vi provlagar några rätter och avslutar kvällen med att gemensamt äta av vår lagade buffé. (preliminär tid är 17.30 - 20.00) 

View Event →