Back to All Events

Vegansk matlagningskurs

  • ica kvantum munkebäck Lilla Munkebäcksgatan Göteborg, Västra Götalands län Sweden (map)

I samarbete med ICA Kvantum Munkebäck arrangerar vi en vegans matlagningskurs, med gemensam middag på fina Matvinden såklart! Anmälan öppnar inom kort. Håll utkik!

Vegansk mat är hetare än någonsin och allt fler hakar på den helgröna trenden. Men vad är det egentligen för skillnad på att vara vegan och vegetarian? Och vilka orsaker finns det för att helt utesluta animaliska produkter i kosten? Under kvällen går vi igenom grunderna i vegansk matlagning och lär ut vad du ska tänka på för att lyckas med maten. Vi provlagar några rätter och avslutar kvällen med att gemensamt äta av vår lagade buffé. (preliminär tid är 17.30 - 20.00) 

Earlier Event: March 12
Hälsomässa