Dietistens val - Hälsosam vardagsmat

Vill du äta nyttigt, enkelt och gott? Vill du ha eller behålla en hälsosam vikt? Då är det här kursen för dig!  Smarta vardagsrätter, goda mellanmål och hälsosamma frukostar. I kursen rättar vi ut frågetecknen om nyttigheter- och onyttigheter på tallriken och ger dig nycklarna för hur du på ett enkelt, gott och hållbart sätt får till en bra hälsa nu och i framtiden. En kurs helt utan dieter och förbud men fylld av inspiration, handfasta råd och material för att underlätta vardagsmaten. 

I kursen guidar vi dig till hur du gör kloka val i butikshyllan som blir till mat på tallriken. Vi går igenom forskningen och omsätter det till råd för bra mat både till frukost, lunch och middag. Under kursens gång får du tillgång till två veckomenyer och recept för frukost, lunch, middag och mellanmål samt snacks/ desserter till helgen. Även vi har ibland ont om tid i köket och därför har vi samlat våra bästa tips i menyerna så att du enkelt finner snabba och enkla lösningar för att få maten på bordet utan att tumma på nyttigheten eller smaken.  För oss handlar mat om njutning, hållbara val och goda smaker.  

Det här får du:

  • Två veckomenyer med näringsberäknade recept för frukost, lunch, middag och mellanmål.

  • 39 unika, goda, enkla och hälsosamma recept 

  • Tips och trix i köket som gör vardagsmaten enklare

  • Recept, kunskap och inspiration för en hållbar vikt

  • Förståelse för vad i maten som verkligen påverkar dina friskhetsfaktorer så som blodtryck, blodfetter, insulinkänslighet, vikt och en god tarmflora. Vilket minskar risken vår tids stora folkhälsosjukdomar så som hjärt-kärlsjukdom, diabetes, cancer. 

  • Aktuell kunskap om mat och hälsa som omsätts till mat på talliken

  • Ny inspiration!