Om oss - Joey, Willie & Sally

 

_MG_8327.jpg

Johanna

Är dietisten som beskriver sig själv som en helt vanlig person som älskar god mat. Johanna säger ofta ”det ska vara gott och enkelt att äta hälsosamt” och delar gärna med sig av sina bästa tips och genvägar till enkla middagar eller till frukosten på språng.

Johanna är en mycket uppskattad föreläsare om mat och hälsa där deltagarna får med sig matnyttig kunskap och känslan av att det är lätt och gott att äta bra. Hon erkänner själv att hon gärna är lat och absolut inte gör någon nytta innan morgonkaffet så självklart har hon de bästa tipsen för genvägarna till hälsa.

 

”det ska vara gott och enkelt att äta hälsosamt”

 

Johanna har expertkunskap i idrottsnutrition och samarbetar med flera idrottsföreningar och elitaktiva. Hon förmedlar på ett enkelt sätt hur du med matens hjälp kan nå dina mål efter just dina förutsättningar och kallar det resultat genom mat. Bästa uppladdningen inför kommande lopp, bra återhämtningsmål och viktiga näringsämnen att tänka på under träning är Johannas specialitet.


_MG_8217.jpg

Caroline

Är dietisten som växte upp i en matfamilj och aldrig tackar nej till en fika. Med pappa som kock fick hon tidigt mat som största intresse och hon beskriver själv att hon ägnar större delen av dygnet till att äta, laga och tänka på mat. Vill du ha inspiration till hälsosam vardagsmat, recept till fredagsfikat eller tips på nyttiga mellanmål, bara fråga!

 Caroline har lång erfarenhet av kostrådgivning för så väl familjer och idrottare med arbete både på sjukhus och inom friskvården. Vill du hålla en hälsosam vikt eller få ordning på en krånglande mage hjälper hon mer än gärna till.  

Efter en avslutad elitsatsning inom löpning och längdskidåkning är fortfarande träningsintresset stort och tävlandet fortsätter. Caroline brinner för att få andra att upptäcka träningsglädjen och speciellt naturupplevelsen där picknicken utomhus efter avslutat pass är minst lika viktigt.


_MG_8154.jpg

Sally

_MG_8649.jpg

Är vår Parson russel som med största noggrannhet övervakar allt som sker i köket. Det finns inget recept som passerar hennes nos obemärkt. På önskemenyn står morotsstavar, gurkskivor och kokt potatis men det är klart, en köttbulle skulle lätt slinka ner. Sally trivs bäst lös i skogen, i skidspåret eller liggandes platt på renfällen framför brasan. Hon älskar att vara med där det händer och följer i glädje med matte på de flesta upptågen så länge det inte inkluderar bilresor då bilar enligt hennes uppfattning är djävulens påfund.